11 Haziran 2012 Pazartesi

Zombi Oyunları

Zombi oyunları  oldukça eğlenceli ve heyecanlı oyunlardandır. Dolayısı ile siz bu oyunu internetten kolaylıkla bulabilir, ücretsiz indirebilir ve ücretsiz olarak bu oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. İnternetten kolaylıkla bulabileceğiniz oyunu arkadaşlarınızla birliktede oynayarak çok keyifli zamanlar geçirebiliyor olacaksınız.
Ben 10 zombi  oyununda asıl amaç hedefe ne kadar yaklaştığınız o halde hemen oynamaya başlayın ve zombilerden ortamı kurtarın kuşanın ve hedefi tam 12 den vurun çocuklar. Zombileri yok edin ve kurtulsun. zombi oyununu seveceğinizi ümit ediyoruz. Ben 10 karakterleri ile birlikte eşleştiğinde zaten bu oyun vazgeçilmez bir oyun haline gelecektir. Haydi o halde ben 10 zombi oyununu oynayarak zombiler den ortalığı kurtarın.
 Zombiler tehlikeli yaratıklar zombileri yenmek için benten karakterine yardım etmeniz gerekiyor. Dora oyunları içinde çok eğlenceli ve heyecanlı bir oyun olan bu oyunda siz çok eğleneceksiniz. Oyunu internetten kolaylıkla indirebilir ve ücretsiz olarak oyunu oynayabilirisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder